Fem skäl till varför du ska anlita en flyttfirma

Som flyttfirma möts vi ofta av samma fråga: varför ska vi anlita er? Många privatpersoner ser en flytt som ett tacksamt projekt att sköta på egen hand - en flyttfirma, oavsett om det handlar om vår firma eller om någon annan, blir en extra och onödig kostnad. 

Vem som helst kan väl bära kartonger och transportera dessa - och övriga delar av bohaget - mellan punkt A och punkt B? Sant är att många privatpersoner flyttar på egen hand och faktiskt lyckas ganska bra med detta. Lika sant är emellertid att många misslyckas med sina flyttar. 

Och: det finns en gemensam nämnare även mellan en lyckad och en misslyckad flytt och den ligger i att humöret sällan hålls på topp. Ser man till en flytt så handlar det om ett äventyr. Du ska påbörja ett nytt kapitel i livet. Det är spännande, det är roligt och det är något att se fram emot. 

Därför ska du välja en flyttfirma 

Det är också en av anledningarna till att du ska välja oss som flyttfirma på Gotland - eller någon annan flyttfirma - för din flytt. Vi ser till att din flytt blir bra och att du kan behålla den positiva känslan genom hela processen. Det finns även fler skäl och starka argument till att ta professionell hjälp. Här nedan följer fem av dessa - prydligt uppradade och enligt följande: 

  1. En säker flytt. Vi arbetar uteslutande med kvalitet som ledord. Väljer du oss för din flytt så ser vi till att packa alla dina saker med rätt emballage och med exempelvis bubbelplast. Extra värdefulla saker fraktas separat. Vi ser till att ditt bohag kommer på plats och utan några skador. Skulle någonting ske så arbetar vi under försäkring. 
  2. Flexibilitet. Vi utgår från oss och vår verksamhet, men många erbjuder samma upplägg där du som kund kan välja i vilken omfattning du behöver vår hjälp. Det kan innebära att du tar hjälp med att bära och transportera - men även att du inkluderar packning, viss montering och exempelvis flyttstädning i tjänsten. 
  3. Tydlighet och kommunikation. Vi trycker hårt på täta samarbeten med våra kunder. Hur vill du att din flytt ska ske, när ska den äga rum, hur mycket ska flyttas och hur ser förutsättningarna ut - finns hiss, trappor och smala passager? Ju mer vi får veta, desto enklare och mer effektiv blir flytten. 
  4. Mindre stress. Du slipper hålla på att stressa och bli irriterad. Likväl slipper du hålla på att försöka engagera vänner och släkt för att hjälpa dig. En flyttfirma erbjuder dig den smidiga och enkla vägen för en flytt och låter dig fokusera på det väsentliga: att snabbt komma på plats i den nya bostaden. 
  5. Billiga priser. Sedan en tid tillbaka så kan du använda ditt rutavdrag även för flytthjälp, vilket konkret innebär att du kan dra av halva arbetskostnaden - med ett tak på 25.000 kronor/år - för en flyttfirma. Det enda du behöver göra är att säga till innan och sedan dras beloppet redan på den faktura du erhåller då flytten är genomförd. 
En effektiv och respektfull flyttfirma
6 Jul 2023