Om oss

Din trygga flyttfirma på Gotland

Välkommen till Peter Åkare, en flyttfirma som grundades redan 1984 och som sedan dess har hjälpt oräkneliga hushåll och företag på Gotland att flytta. Vi fixar det mesta när det handlar om flytthjälp och realterade tjänster såsom magasinering och flyttstädning. Vi kan hjälpa till med flytten alla veckans dagar och tar uppdrag som kommer från privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer med mera.

Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder utöver flytthjälp här! 

Vi håller alltid överenskomna tider

Vi arbetar med punktlighet, varsamhet och effektivitet som främsta ledord. Hos oss får du professionell och serviceinriktad hjälp med alla former av flyttar. Vi kommer att leva upp till dina förväntningar oavsett vilken typ av flytt du har anlitat oss för.

Peter Åkare är ett företag som vill ta ett helhetsansvar för din flytt och se till att den löper så smidigt och säkert som möjligt. Att flytta är ett stort projekt, men med rätt hjälp så blir den både säker, smidig och rolig. Vi har de kvalifikationer, tillstånd och försäkringar som behövs för att din flytt ska vara i helt säkra händer.


flyttfirma Gotland

Certifierade enligt Kvalitetspartners

För att du som kund ska känna dig trygg med att du anlitar en bra flyttfirma har vi alla relevanta certifikat. Därför är vi certifierade via Kvalitetspartners system. Detta innebär att vår verksamhet är noggrant kontrollerad på en rad punkter. En mycket tydlig och tung kvalitetsstämpel som verkligen är ett garanti för ett väl utfört arbete.

Våra medarbetare är kunniga och erfarna inom sina respektive områden. Våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och våra hushållsnära tjänster är självklart avdragsgilla RUT.

Vi är fullt försäkrade under flytt och transport. Våra bilar är helförsäkrade och har transporttillstånd och vi arbetar alltid med ett miljömässigt tänk.

En effektiv och respektfull flyttfirma